Boutique Hotel på Kvadrat 21.-22.september!

I helgen skjer det virkelig saker og ting på Kvadrat – hele senteret omformes til et hotell! Nærmere bestemt: Boutique Hotel! Med 5 stjerner til og med!

Så, hva skjer egentlig? Jo, ganske så mye faktisk! Det vil være pikkoloer som står ved alle inngangene for å ta imot deg, vise deg rundt på sente..*kremt* unnskyld, hotellet og kan tilby deg garderobe for poser og jakker! Informasjondiskene blir til hotellresepsjoner og vil gi ut «nøkkelkort» der du kan vinne fete premier! Du kan faktisk vinne tid med den superflinke stylisten Lene Gravdal!

Andre ting som hotellet har å by på er hotellbar med live musikk, matpakkeverksted «lag din egen hotellnistepakke» – Papperiet «Bygg ditt drømmehotell» for kidsa på lørdag og kanskje du får øye på noen «kjente» hotellgjester som vandrer i korridorene?

Det vil bli mange kjekke tilbud denne helgen, både for Kvadrat Plusskunder og resten av shopperne! (Er du ikke Plusskunde? Se hvordan du kan bli det her) Vi på Dick&Daisy er så klart din yndlingslounge på hotellet – så vi vil gi deg disse tilbudene i helgen:

  • -25% på alt fra Freya!! Nyheter, badetøy og undertøy! Dette gjelder alle kunder fredag og lørdag.

  • 3 for 2 på alle Chantelle Soft Stretch truser! Gjelder Kvadrat Pluss-kunder

Vi håper å se deg på Kvadrat i helgen! Verdt å få med seg!

God klem fra Dick&Daisy-jentene!!