Greater than A – nytt merke hos oss

Vi er så heldige! Tenk at vi får selge undertøy av Aksel Lund Svindal i butikkene våre! Det er vi utrolig stolte av.

Men er dette så spesielt, tenker du kanskje? Det er da vel nesten en norm at alle idrettsutøvere lager sitt eget klesmerke? Joda, det er for så vidt sant, men det som er spesielt med Svindal sitt merke er den bærekraftige visjonen bak det hele!

«DESIGNED TO BE WORN FOREVER. WITH MATERIALS THAT MIGHT OUTLIVE YOU.»

Å kunne skape noe bra uten å skade planeten er målet! Derfor blandes resirkulerte materialer inn i produksjonen. Noen klær er 100% laget av naturfibre, helt ned til tråden! De kan da faktisk komposteres. Det syns vi er megakult.

Vi har fått inn undertøy og klær til dame og herre, i ullmix og bomull! Se hva vi har inne her!

God klem fra Dick&Daisy-jentene!!