Våre merker

Aubade: fransk kvalitet som oser luksus og det lille ekstra. Grunnlagt i Paris i 1958.

Belmanetti: morgenkåper i lange baner, til både dame og herre! Helt fra Ungarn av en familiebedrift som startet opp i 1997. De lager mange varianter av morgenkåper, vi tar for det meste inn de med bambus og bomull. Super kvalitet til super pris!

Bjørn Borg: tennislegenden med det spreke undertøyet! I slutten av 80-tallet ble merket en realitet og fortsetter å vokse den dag i dag. Perfekt for den aktive!

Bread&Boxers: Bread & Boxers begynte som en forlengelse av minibaren! 🙂 enkle og nødvendige hverdagsplagg av høy kvalitet! Designet i Sverige.

Calvin Klein: Grunnlagt i 1968 av Calvin Klein selv er dette merket kjent over hele verden for sin innovative design og kvalitet. Vi har undertøy, loungewear og sokker/strømpebukser fra Calvin Klein.

Chantelle: Et av verdens mest kjente bh-merker! Dette merket startet med korsetter for mer enn hundre år siden, i 1876!! Nydelige passformer og superb kvalitet gjør Chantelle til et sikkert valg for veldig mange kvinner verden over.

Csoaps: «Det var på tide med vaskemidler som gjør det trygt og rent og pent hjemme. Serien skulle også tåle å stå fremme på benken og ikke måtte gjemmes under vasken» sier Caroline Heyerdahl, grunnleggeren av C. Vi er så enige! Fantastiske vaskemidler uten gufne greier oppi. Tenkt ut i Drammen, luktene er hentet fra Frankrike og produktene lages i England.

Falke: Grunnlagt i 1895 av en strikkende familie i Tyskland. Perfekte sokker til enhver anledning – vi har mest av ullsokkene og tøflene til Falke i butikkene våre.

Fantasiedelikate produkter til en større byste. Fra England.

Farrow: håndlagede vesker fra Bali!

Fleischer Couture: Kjent for sine fantastiske ullkvaliteter, har norske Fleicher Couture nådd langt utforbi Norges grenser. Vi har ullundertøy, regnjakker og litt klær.

Freebra of Sweden: en suksess fra starten av i 2005, Freebra redder yndlingskjolen! Unike klisterprodukter som holder etter flere gangers bruk!

Freya: fra selskapet som har laget undertøy til det engelske kongehuset kommer Freya! Utrolig gode bher opp til en K-cup! Vi fører både undertøy og badetøy fra Freya.

Hanky Panky: I 1977 laget Gale Epstein et undertøyssett av et brodert lommetørkle til venninnen sin, og Hanky Panky har etter dette satt sine spor som «verdens beste string»! Vi har string, hipstere, singletter og topper i Hanky Panky.

Hanro: Hanro står for luksus, naturlig eleganse og ypperste kvalitet – helt fra starten av i 1884 i Sveits. Vi fører undertøy og loungewear hos oss.

HappySocksHappySocks startet opp våren 2008i Sverige. To venner hadde en visjon: å spre glede ved å gjøre om et hverdagsprodukt til et fargerikt designplagg! Damesokkene heter Hysteria og de har vi også!

Lilleba&Herremann: De fantastiske bambusviskose -og bomullsplaggene til Lilleba har tatt Norge med storm. Og ikke nok med det, designer Silje Sivertsen holder til i Stavanger! Det er vi veldig stolte av og vi har masse Lilleba i butikkene våre!

Marlies Dekkers: Fra dette fyrverkeriet av en kvinne kommer undertøyet alle kjendisene elsker! Marlies vil at kvinnene skal ta tilbake kroppen sin, og at undertøyet skal være et «statement». Vi digger det! Og vi digger undertøyet!!

Olivia von Halle: Eksklusiv silke fra bristiske Olivia von Halle. Etablert i 2011.

Oroblu: Kvalitetsstrømpebukser fra Italia!

Oscalito: Ull- og silkeplagg fra Italia – laget på ekspertvis siden 1936! Oscalito gjør noe ikke mange andre gjør: all produksjon skjer i Italia! Det liker vi 🙂

Panos Emporio: Rene linjer og klassiske snitt! Herlig badetøy fra den svensk-greske designeren!

P.J. Salvage: Superkule pysjer og tilbehør fra California! Ingen har så kule prints som P.J.Salvage, og vi digger det!

Santai: Santai Wholesale AS eies av to arkitektfirmaer, mens daglig drift blir utført av to glade Santaijenter. De holder til i Fredrikstad og smykkene er håndlaget på Bali!

Seafolly: Seafolly har siden 1975 vært selve essensen av australsk badeliv og selges over hele verden. Badetøy av ypperste kvalitet og innovativ design!

Shock Absorber: Sportsbh som virkelig holder boobsa på plass!

Skandinavisk: To engelske menn forelsket seg i to danske piger – og i alt som gjør Skandinavia til Skandinavia. Supre duftlys som fanger selve essensen av de nordiske landene.

Skiny: Datteren til Hanro – fra Sveits! Herlig nattøy og loungewear.

SPANX: Ideen om SPANX kom til Sara Blakely fra USA da hun skulle på fest og klippet opp en strømpebukse til en shorts. SPANX er virkelig øverst i sjiktet på shapewear og har tatt verden med storm.

Stella McCartney: High-end undertøy fra den britiske designeren Stella McCartney. Hverdagsluksus med super passform!

Tommy Hilfiger: merke fra USA, vi fører undertøy og kosetøy!

Unshrinkit: Har du krympet ullgenseren din? Fortvil ikke! Utviklet på Harvard University kommer en game-changer! Og det FUNKER!

Vera&William: Norsk merke med øye for de små detaljer. Ull-og silkeplagg i en klasse for seg selv!

Vibeke Scott: Dansk design som oser luksus og velvære. Silkevelour og bomull av øverste kvalitet.

Vince Camuto: Badetøy fra det amerikanske designmerket Vince Camuto.

Wonderbra: De ultimate festbhene!

XPOOOS: «The Three O’s in XPOOOS stands for: Original, Authentic and avant-garde. Individual and insightful. Outstanding, Faultless and flawless. Immaculate and impeccable. Out of this World, Sophisticated and striking. Intrepid and inspired. Crazy and quirky, yet always considerate and classy.» Vi sier bare: hvorfor ha kjedelige sokker når du kan ha megasuperkule sokker?!

Yolke: To engelske jenter startet i 2013 merket Yolke og setter silkepysjamasen på kartet igjen – med en vri! Hvorfor bare bruke pysjamas kun inne? Bruk det som et klesplagg!