Vi gir deg 3% bonus på alle ordinære varer. Når du har opptjent 3000 bonuspoeng får du automatisk en kupong på 100kr avslag til bruk i butikk og på nettbutikk!

Som medlem vil du få:

  • Medlemstilbud på toppen av bonuspoengene
  • Full oversikt over alle dine kuponger og bonussaldo
  • Nyhetsbrev med egne eksklusive kampanjer

Medlemsvilkår:

Når du blir medlem aksepterer du samtykkevilkårene og egne medlemsvilkår som vises nedenfor. Vi har en egen side med «Vilkår og betingelser» som gjelder generelt for oss i Dick&Daisy.

Medlemskap kan kun inngås for privatpersoner over 16 år.

Min side:

Du finner dine registrerte personopplysninger og samtykke for kommunikasjon på «min side» her på nettbutikken, men også på link du fikk etter registrering på SMS. Her har du også kontroll over opptjente poeng og kuponger/klippekort. Merk: bonuspoengene kan ha opp mot 8 timers delay i systemet før det vises.

Opptjening av bonuspoeng:

Som fordelsklubbmedlem hos Dick&Daisy får du 3% bonuspoeng ved kjøp av ordinære varer. Ett poeng tilsvarer en krone. Du får 100kr i avslag i form av kupong som kan brukes på nett eller i butikk ved neste kjøp. Bruken av bonuspoeng kan først skje ved opptjente 3000 poeng. Du må ha tilstrekkelig antall poeng for å kunne betale varen i sin helhet, altså du kan ikke bruke kupongen som delbetaling.

Poengene må benyttes innen 24 måneder.

Poengene er private og kan kun brukes av det medlemmet som er registrert.

Retur:

Returnerer/deponerer du på en vare, blir også poengene trukket fra balansen din.

Oppsigelse:

Du kan når som helst melde deg ut inne på «min side» (men da må vi danse triste-dansen, og det er jo lite kult…😥) Ved utmelding vil opptjening av nye poeng opphøre umiddelbart.

Ved brudd på Dick&Daisy sine vilkår, misbruk eller annet mislighold, forbeholder Dick&Daisy seg retten til å si opp ditt medlemskap med øyeblikkelig virkning. Ved endring i medlemsvilkårene som krever ditt samtykke, og der medlemmet ikke ønsker å gi slikt samtykke, forbeholder Dick&Daisy seg retten til å si opp avtalen med 3 måneders varsel. Dette gjelder også dersom Dick&Daisy beslutter å avvikle fordelsklubben.

Endring av kontaktopplysninger:

Medlemmet plikter å melde endring av navn, telefonnummer, e.post og andre opplysninger som er gitt til oss så snart som mulig som slike endringer skjer.

 

God klem fra jentene på Dick&Daisy!