Dick&Daisy elsker glade pupper!
Vi er kanskje en liten bedrift, men vi har virkelig hjerte for det vi gjør. Vårt «mission» i livet er at kvinner uansett alder og fasong skal føle seg vel med undertøy og badetøy, ja, rett og slett ha glade pupper!

Dick&Daisy eies av Astrid og daglig leder er Marita. Vi har to butikker; en i Breigata i Stavanger og en på Kvadrat i Sandnes. Vi har så lyst å spre glade pupper over hele det norske land, og har sakte men sikkert kommet oss på nett.

I 2015, da vi åpnet ny butikk i Breigata, skrev journalist Lina Grotmol et stykke om oss i IN-magasinet, hvor jeg syntes hun fanget veldig godt hva vi holder på med i sin artikkel da vi åpnet ny butikk i Breigata. Håper du har lyst til å lese!

Lang fartstid
Dick&Daisy begynte nærmest ved en tilfeldighet, da Astrid i 2002 fikk tilbud om å leie et butikklokale på Kvadrat. Hun fikk med seg Marita, og sammen kom de på et konsept som innebar fargerikt undertøy i festlige, retro omgivelser.
– Vi liker å gjøre ting på vår egen måte, og har det veldig kjekt på jobb. Jule-uniformen for en del år tilbake var en kort paljettkjole og englevinger. Den bekledningen er det nok enda noen kunder som husker, smiler damene.
Mange år har gått siden de åpnet butikken på Kvadrat. Etter hvert kom butikken i Stavanger sentrum, som de nå har flyttet til større lokaler i Breigata. Den nye butikken strekker seg over to store etasjer, hvor andreetasjen er viet til bademote. Her finner man også de lekre, romslige prøverommene.
– Det skal være en helhetlig opplevelse å handle hos oss, forteller Astrid.
– Her kan man ta seg god tid og føle seg vel mens man prøver undertøy og bikinier. Vi ønsker å hjelpe alle som kommer til oss med å finne riktig størrelse og modell.

Kvalitetsmerker
Alle som har besøkt Dick&Daisy ville vært enige om at butikken er en fargerik opplevelse. I tillegg er kvalitet en rød tråd, og Astrid og Marita håndplukker alle merkene med nettopp dette i tankene.
– Det er kvalitet og solide merkevarer som er vår hovedprioritet. Vi satser på merker som vi liker historien til, og velger gjerne norske produsenter, forteller Astrid.
– Dick&Daisy har forandret seg i takt med oss. Etter hvert som vi selv har blitt eldre og mer erfarne, har vi også blitt enda mer bevisste på hvilke merker vi tar inn i butikken.
Vera & William og Lilleba & Herremann er norsk design som man finner hos Dick&Daisy. De har også deilige, økologiske rengjøringsprodukter fra Caroline Heyerdal.
– Vi synes det er ekstra stas å støtte lokale designere, slik som Lilleba & Herremann som holder til på Storhaug. Klærne deres, som lages av bambusviskose blandet med bomull, er helt fantastisk behagelige og veldig populære, forteller Marita.

En butikk for alle
Med sitt brede utvalg av undertøy, badetøy og strandtøy, omfavner Dick&Daisy alle som liker god passform kombinert med kvalitet og trendy design. Her er det den sunne, naturlige kvinnekroppen som er i fokus, og alle skal føle seg velkomne. Folk skal få en god følelse, ta seg god tid og kose seg, oppfordrer Astrid.
Butikkpersonalet hjelper alle sine kunder med å finne riktig størrelse og fasong til akkurat deres kropp, og de går jevnlig på kurs for å holde seg oppdatert.
– Vi har undertøy for de fleste størrelser og fasonger, og er ærlige når vi hjelper våre kunder. De aller fleste forlater butikken fornøyde, forteller Marita.

                                                                                                                                                      Skrevet av Lina Grotmol for IN magasinet 2015