Ordet «undertøy» vekker utrolig mange forskjellige følelser i oss, uansett kjønn. Kanskje du tenker comfy? Praktisk? Nødvendig onde? Sexytime? Feelgood? Feministisk?

Uansett hva du måtte kjenne på, er undertøy noe vi må ha (-ish)! Vi vil at alle dere herlige kvinner skal ha GLADE PUPPER når dere har handlet hos oss! Her er noen spørsmål som vi ofte får i butikkene:

Hvordan vet jeg hvilken omkrets jeg skal ha?

Vi måler under brystene med et målebånd. Siden målebåndet ikke er elastisk trekker vi av 5-10cm fra målet. Bh og bikinitopper vier seg alltid ut, derfor må det med i beregningen. Si at målet ditt var på 86 cm, da ville vi sagt 80 (36) i omkrets til deg. Er du i tvil, ikke nøl med å ta kontakt!

Cupen da?

Vi tar som oftest utgangspunkt i den bhen du kommer inn med! Men har du feil størrelse rundt, må cupen justeres. Si at du kom inn til oss med en bh som satt nokså greit i cupen, men altfor stor rundt. Kanskje den var en 80B og når vi tok mål viste det seg at du burde hatt 70. Når omkretsen går ned må cupen opp! Altså vi går fra 80B til 75C til 70D!

Igjen, ta kontakt, vi kan hjelpe deg over telefon eller mail, til og med videosamtale om ønskelig!

Jeg liker bikinitrusene mine romslige slik at de ikke klemmer inn i siden på meg! Det er vel innafor?

Bært bært, alarmen går! Bikinitrusene (og toppene) MÅ sitte godt når du kjøper de, og vet du hvorfor? Når kroppen din varmer opp elastikken i badetøyet, vies det ut. En god svømmetur med ei for stor badebukse og stoffet i baken begynner å sige. Not a pretty sight for a pretty lady like you!

Hva er egentlig forskjellen på alle disse BH-modellene? Jeg vil bare ha noe som sitter fint, jeg..

Enig! Det vil vi også at du skal ha! Ingen pupp er lik, men her kommer et lite sammendrag som kan hjelpe litt:

  • Balkong: En allsidig modell! Den gjør som navnet tilsier; løfter puppene opp på en balkongplass! En balkong er som regel padded. Passer veldig mange pupper, men kan være litt trøblete om puppen er mindre – da kan den glipe øverst. God modell for pensjonerte ammepupper!
  • Bralette: En lett topp, som regel uten spiler – men ikke alltid! Passer en mindre, fast pupp om den ikke er forsterket med sømmer eller spiler.
  • Padded half-cup: Veldig lik en balkong, men er mindre i skålene (som regel) og er padded.
  • Plunge: En plunge går dypt ned mellom puppene og gir en naturlig, fin kløft! Passer små som store pupper! Er puppen litt slapp kan de komme litt på «villspor i midten» om ikke cupen samler hele brystet, så vær litt obs på det.
  • Push-up: En push-up presser puppene mot midten og lager kløft! Som regel er det puter i en push-up (utenom Freya), disse putene varierer i størrelse. Passer en mindre byste.
  • Soft Bra: Går for det samme som bralette, men er som oftes padded.
  • Sports Bh: Disse holder jentene på plass i all slags trening! Skal stå stramt på kroppen og puppene!
  • T-skjorte Bh: Som regel sømløse og dekker ofte mye pupp. Passer veldig mange pupper og er som regel padded.
  • Underwire: Dette blir en samlekategori for alle bhene som har bøyle og som samler mye pupp oppi skålene! Er du på jakt etter super støtte er dette kategorien for deg!

Dette er jo bare det vi mener og erfarer, helt greit å være TOTALT uenig! Vi skyter ingen for det! 🙂

Hva er mest sexy?

Du er!

 

God klem fra Dick&Daisy-jentene!